GENIET NU VAN DEZE EXCLUSIEVE AANBIEDING. REGISTREER SNEL UW GRATIS ACCOUNT VOOR HET TE LAAT IS!
profile-pic
Nikole C.
Winst vandaag
€ 350

Bitcoin Profit Privacybeleid

Bitcoin Profit Privacybeleid

Hieronder staan ​​belangrijke definities zoals gebruikt in ons privacybeleid. Het privacybeleid bepaalt hoe we de gegevens van onze klanten gebruiken. We gebruiken de informatie van onze klanten om onze diensten te verbeteren en belangrijke updates en kansen te communiceren.

Definities

Cookies - Verwijst naar de bestanden die in uw browser zijn geplaatst om uw browsegeschiedenis te bepalen en te helpen bij het aanbieden van een aangepaste browse-ervaring.

AVG - Verwijst naar de algemene verordening gegevensbescherming van de EU. Deze wet bepaalt hoe onlineplatforms omgaan met informatie van EU-klanten.

Platformen van derden - verwijst naar de partnermakelaars die zijn gelinkt vanaf het Bitcoin Profit registratiepagina.

Typen verzamelde gegevens

Bitcoin Profit verzamelt identificerende informatie en contactgegevens van klanten. De identificerende informatie omvat naam en huidig ​​adres. Contactgegevens bevatten een telefoonnummer en e-mailadres.

Doel van het verzamelen van gegevens

We verzamelen gegevens om ons te helpen de beste handelservaring te bieden. Bitcoin Profit deelt de gegevens van klanten met onderliggende makelaars. Houd er rekening mee dat ons platform u doorverwijst naar de pagina van derden.

Mogelijk wordt u gevraagd om aanvullende details te verstrekken en identificatiedocumenten in te dienen voor KYC-doeleinden. We staan ​​erop dat onze gebruikers het gegevensprivacybeleid van de platforms van derden lezen en begrijpen.

Het delen van gegevens

Bitcoin Profit deelt alleen gebruikersgegevens met relevante partners. We behandelen alle gevoelige informatie van onze klanten strikt vertrouwelijk, zoals voorgeschreven door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU.

Wijzigingen in het privacybeleid

We hebben het recht om ons privacybeleid op elk moment te wijzigen. U ontvangt een e-mail met de op handen zijnde wijzigingen. Het is ook verstandig dat u deze pagina regelmatig bekijkt om te bepalen of er wijzigingen zijn.