EKSKLUSIVE TILBUD FOR DEG BARE I DAG. REGISTRER DEG PÅ DIN GRATIS KONTO
profile-pic
Nikole C.
nettopp laget
$ 350

Bitcoin Profit Personvern

Bitcoin Profit Personvern

Nedenfor er viktige definisjoner som brukes i vår personvernpolicy. Personvernreglene dikterer hvordan vi bruker kundenes data. Vi bruker kundenes informasjon for å forbedre tjenestene våre og kommunisere viktige oppdateringer og muligheter.

definisjoner

Informasjonskapsler - refererer til filene som er plassert i nettleseren din for å bestemme nettleserloggen din og hjelpe deg med å tilby en tilpasset nettopplevelse.

GDPR - refererer til EUs generelle databeskyttelsesforordning. Denne loven definerer hvordan online plattformer håndterer informasjon fra EU-klienter.

Tredjepartsplattformer - Henviser til partnermeglere som er koblet fra Bitcoin Profit registreringsside.

Typer data samlet

Bitcoin Profit samler inn klienters identifiserende informasjon og kontaktdetaljer. Identifiserende informasjon inkluderer navn og nåværende adresse. Kontaktinformasjonen inkluderer et telefonnummer og e-post.

Formål med datainnsamling

Vi samler inn data for å hjelpe oss med å tilby den beste handelsopplevelsen. Bitcoin Profit deler kundenes data med underliggende meglere. Vær oppmerksom på at plattformen vår omdirigerer deg til tredjepartssiden.

Du kan bli bedt om å oppgi ytterligere detaljer og sende inn identifikasjonsdokumenter for KYC-formål. Vi insisterer på at brukerne våre leser og forstår personvernreglene for tredjepartsplattformene.

Datadeling

Bitcoin Profit deler bare brukernes data med relevante partnere. Vi behandler all vår kunders sensitive informasjon under streng konfidensialitet, som diktert av EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).

Endringer i retningslinjene for personvern

Vi har rettighetene til å endre vår personvernpolicy når som helst. Du vil motta en e-post med melding om eventuelle forestående endringer. Det er også forsvarlig at du gjennomgår denne siden med jevne mellomrom for å avgjøre om det er noen endringer.