EKSKLUSIVE TILBUD TIL DIG KUN I DAG. TILMELD DIG DIN GRATIS KONTO
profile-pic
Nikole C.
lige lavet
$ 350

Bitcoin Profit Betingelser og Vilkår

Læs vores vilkår og betingelser, før du tilmelder dig en konto på denne side. Bemærk, at ved at tilmelde dig bekræfter du at være til støtte for vores vilkår og betingelser.

Definitioner af udtryk

  • Betingelserne forklaret nedenfor er blevet brugt i vores vilkår og betingelser. Læs definitionerne nedenfor for at forstå deres sammenhæng.
  • Affiliate - Dette refererer til ethvert brand, der er knyttet til Bitcoin Profit mærke, herunder virksomheden bag det og tilknyttede tredjeparter.
  • Konto - Henviser til den platform, du får adgang til efter tilmelding Bitcoin Profit's officielle hjemmeside eller gennem dets tilknyttede selskaber.
  • Land - Henviser til de lande, hvor Bitcoin Profit er autoriseret til at betjene. Se siden Om os for mere information.
  • Handelsrobot - Henviser til platformen, der automatisk linker dig til en tredjepartsmægler efter registrering.
  • Privatlivspolitik - Henviser til de regler, der styrer hvordan Bitcoin Profit bruger kontaktoplysningerne præsenteret ved registrering.

Anerkendelse

Ved at tilmelde dig med Bitcoin Profit, bekræfter du at have læst og fuldt ud anerkendt dets vilkår og betingelser. Du bekræfter også at tage det fulde ansvar for dine handlinger og ikke holde Bitcoin Profit eller dets tilknyttede virksomheder ansvarlige for ethvert handelsresultat.

Desuden anerkender du, at du er opmærksom på, at kryptohandel indebærer betydelig risiko. Ved at tilmelde dig bekræfter du at acceptere de risici, der er forbundet med robotten. Du bekræfter også at være 18+ og i stand til at træffe velinformerede beslutninger.

Desuden er du fortrolig med vores fortrolighedspolitik, der dikterer, at vi kan dele dine oplysninger med tredjepartsmæglere, og vi kan bruge dine kontaktoplysninger til at sende reklamemateriale. Flere oplysninger kan findes på siden Privacy Policy.

Brugerkonti

Du er fuldt ansvarlig for dine handlinger på vores hjemmeside. Som nævnt ovenfor indikerer tilmelding af en handelskonto hos os, at du har læst og accepteret vores vilkår og betingelser.

Sørg for, at du opretter en stærk adgangskode for at beskytte din konto mod ubudne gæster. Vi kan ikke holdes ansvarlige for din skødesløshed. Korrekte adgangskodebeskyttelsesforanstaltninger dikterer, at du opretter en adgangskode med mindst 12 tegn, inklusive små og store bogstaver, tal og symboler.

Intellektuel ejendomsret

Bitcoin Profit bevarer alle rettigheder vedrørende sine platforme. Vi kan til enhver tid ændre designet på vores platform eller webadresser.

Din Bitcoin Profit konto er en del af vores intellektuelle ejendomsret, og vi har ret til at lukke det når som helst, hvis det er i strid med vores vilkår og betingelser. Vi kan derfor suspendere eller opsige din konto når som helst og uden varsel eller ansvar.

"Som det er" og "Som tilgængeligt"

Vores tjenester leveres som de er. Vi tilbyder ikke nogen garanti for nogen form for fejl eller mangler. Ved at tilmelde dig bekræfter du at have læst, identificeret eventuelle fejl og accepteret dem som de er.

Husk, at vi ikke tilbyder finansiel rådgivning, og oplysningerne på denne side er kun vejledende. Tilmeld dig ikke, hvis du ikke accepterer at modtage vores tjenester, som de er.

Ændringer af vilkår og betingelser

Vi bevarer retten til at ændre eller ændre vores vilkår og betingelser til enhver tid. Du modtager en e-mail, der opdaterer dig om ændringerne.