YKSINOIKEUDELLA TARJOUKSET VAIN TÄNÄÄN. REKISTERÖIDY ILMAISEKSI TILILLESI
profile-pic
Nikole C.
juuri tehty
$ 350

Bitcoin Profit Ehdot

Lue käyttöehdot ennen tilin rekisteröimistä tällä sivulla. Huomaa, että rekisteröitymällä vahvistat tukevasi käyttöehtojamme.

Termien määritelmät

  • Alla selitettyjä termejä on käytetty ehdoissamme. Lue alla olevat määritelmät ymmärtääksesi niiden kontekstin.
  • Tytäryhtiö - Tämä tarkoittaa mitä tahansa tuotemerkkiä, joka liittyy Bitcoin Profit mukaan lukien sen takana oleva yritys ja linkitetyt kolmannet osapuolet.
  • Tili - viittaa alustaan, jota käytät kirjautumisen jälkeen Bitcoin Profitvirallisilla verkkosivuilla tai sen tytäryhtiöiden kautta.
  • Maa - viittaa maihin, joissa Bitcoin Profit on lupa toimia. Katso Tietoja meistä -sivulta.
  • Kaupankäyntirobotti - viittaa alustaan, joka linkittää sinut automaattisesti kolmannen osapuolen välittäjään rekisteröinnin jälkeen.
  • Tietosuojakäytäntö - viittaa sääntöihin, jotka säätävät miten Bitcoin Profit käyttää rekisteröinnissä ilmoitettuja yhteystietoja.

Kuittaus

Kirjautumalla sisään Bitcoin Profit, vahvistat lukenut ja hyväksynyt sen ehdot täysin. Vahvistat myös, että otat täyden vastuun toiminnastasi ja pidät Bitcoin Profit tai sen tytäryhtiöt ovat vastuussa kaupankäynnin tuloksista.

Lisäksi tiedät, että tiedät, että salauskauppaan liittyy merkittävä riski. Rekisteröitymällä vahvistat hyväksyväsi robottiin liittyvät riskit. Vahvistat myös olevasi yli 18-vuotias ja kykenevä tekemään tietoisia päätöksiä.

Lisäksi olet tyytyväinen tietosuojakäytäntöön, jonka mukaan voimme jakaa tietojasi kolmannen osapuolen välittäjien kanssa, ja voimme käyttää yhteystietojasi markkinointimateriaalien lähettämiseen. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännön sivulta.

Käyttäjätilit

Olet täysin vastuussa toiminnastamme verkkosivustollamme. Kuten edellä mainittiin, kaupankäyntitilin rekisteröinti kanssamme osoittaa, että olet lukenut ja hyväksynyt käyttöehdot.

Varmista, että luot vahvan salasanan suojaamaan tiliäsi tunkeilijoilta. Emme voi olla vastuussa huolimattomuudestasi. Oikeat salasanasuojaustoimenpiteet edellyttävät, että luot salasanan, jossa on vähintään 12 merkkiä, mukaan lukien pienet ja isot kirjaimet, numerot ja symbolit.

Teollis- ja tekijänoikeudet

Bitcoin Profit pidättää kaikki käyttöympäristöjensä oikeudet. Voimme muuttaa alustamme tai URL-osoitteiden mallia milloin tahansa.

Sinun Bitcoin Profit tili on osa henkistä omaisuuttamme, ja meillä on oikeus sulkea se milloin tahansa, jos se rikkoo käyttöehtojamme. Siksi voimme keskeyttää tai lopettaa tilisi milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta tai vastuuta.

Lauseke "sellaisena kuin se on" ja "sellaisenaan"

Palvelumme tarjotaan sellaisina kuin ne ovat. Emme tarjoa mitään takuuta minkäänlaisille vioille. Rekisteröitymällä vahvistat, että olet lukenut, tunnistanut mahdolliset viat ja hyväksynyt ne sellaisina kuin ne ovat.

Muista, että emme tarjoa taloudellisia neuvoja ja tällä sivulla olevat tiedot ovat vain havainnollistamistarkoituksessa. Älä rekisteröidy, jos et hyväksy palvelujemme vastaanottamista sellaisina kuin ne ovat.

Ehtojen muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa tai muuttaa käyttöehtojamme milloin tahansa. Saat päivityksen sähköpostitse muutoksista.