GENIET NU VAN DEZE EXCLUSIEVE AANBIEDING. REGISTREER SNEL UW GRATIS ACCOUNT VOOR HET TE LAAT IS!
profile-pic
Nikole C.
Winst vandaag
€ 350

Bitcoin Profit Algemene Voorwaarden

Lees onze algemene voorwaarden voordat u zich aanmeldt op deze pagina. Houd er rekening mee dat u door u aan te melden, bevestigt dat u onze algemene voorwaarden ondersteunt.

Definities van termen

  • De onderstaande termen zijn gebruikt in onze algemene voorwaarden. Lees de onderstaande definities om hun context te begrijpen.
  • Affiliate - Dit verwijst naar elk merk dat is gekoppeld aan het Bitcoin Profit merk, inclusief het bedrijf erachter en gekoppelde derde partijen.
  • Account - Verwijst naar het platform waartoe u toegang hebt nadat u zich heeft aangemeld Bitcoin Profit's officiële website of via zijn gelieerde ondernemingen.
  • Land - Verwijst naar de landen waarin Bitcoin Profit is bevoegd om te werken. Raadpleeg de over ons-pagina voor meer informatie.
  • Handelsrobot - Verwijst naar het platform dat u na registratie automatisch doorverbindt met een externe makelaar.
  • Privacybeleid - Verwijst naar de regels die bepalen hoe Bitcoin Profit gebruikt de contactgegevens die bij de registratie worden weergegeven.

Erkenning

Door u aan te melden bij Bitcoin Profit, bevestigt u de voorwaarden te hebben gelezen en volledig te erkennen. U bevestigt ook dat u de volledige verantwoordelijkheid neemt voor uw daden en niet vasthoudt Bitcoin Profit of aan haar gelieerde ondernemingen aansprakelijk voor handelsresultaten.

Bovendien erkent u dat u zich ervan bewust bent dat cryptohandel aanzienlijke risico's met zich meebrengt. Door u aan te melden, bevestigt u dat u de risico's van de robot accepteert. Je bevestigt ook dat je 18+ bent en in staat bent om weloverwogen beslissingen te nemen.

Bovendien voelt u zich op uw gemak met ons privacybeleid, dat voorschrijft dat we uw informatie mogen delen met externe makelaars, en dat we uw contactgegevens kunnen gebruiken om promotiemateriaal te sturen. Meer informatie is te vinden op de pagina Privacybeleid.

Gebruikersaccounts

U bent volledig verantwoordelijk voor uw handelingen op onze website. Zoals hierboven vermeld, geeft het aanmelden van een handelsaccount bij ons aan dat u onze algemene voorwaarden hebt gelezen en ermee akkoord gaat.

Zorg ervoor dat u een sterk wachtwoord maakt om uw account te beschermen tegen indringers. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor uw onzorgvuldigheid. De juiste wachtwoordbeveiligingsmaatregelen schrijven voor dat u een wachtwoord maakt van minimaal 12 tekens, inclusief kleine letters en hoofdletters, cijfers en symbolen.

Intellectueel eigendom

Bitcoin Profit behoudt alle rechten met betrekking tot zijn platforms. We kunnen de ontwerpen van ons platform of onze URL's op elk moment wijzigen.

Jouw Bitcoin Profit account maakt deel uit van ons intellectueel eigendom en we hebben het recht om het op elk moment te sluiten als het in strijd is met onze algemene voorwaarden. We kunnen daarom uw account op elk moment en zonder enige kennisgeving of aansprakelijkheid opschorten of beëindigen.

"As Is" en "As Available" -clausule

Onze diensten worden geleverd zoals ze zijn. Wij bieden geen garantie voor enige vorm van defecten of defecten. Door u aan te melden, bevestigt u dat u het heeft gelezen, de eventuele fouten heeft geïdentificeerd en ze heeft geaccepteerd zoals ze zijn.

Houd er rekening mee dat we geen financieel advies geven en dat de informatie op deze pagina alleen ter illustratie is. Schrijf u niet in als u niet akkoord gaat met het ontvangen van onze diensten zoals ze zijn.

Wijziging voorwaarden

We behouden het recht voor om onze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen of te wijzigen. U ontvangt een e-mail met informatie over de wijzigingen.