EKSKLUSIVE TILBUD FOR DEG BARE I DAG. REGISTRER DEG PÅ DIN GRATIS KONTO
profile-pic
Nikole C.
nettopp laget
$ 350

Bitcoin Profit Vilkår og betingelser

Les våre vilkår og betingelser før du registrerer deg en konto på denne siden. Vær oppmerksom på at ved å registrere deg bekrefter du at du støtter våre vilkår og betingelser.

Definisjoner av begreper

  • Vilkårene som er forklart nedenfor har blitt brukt i våre vilkår og betingelser. Les definisjonene nedenfor for å forstå deres sammenheng.
  • Affiliate - Dette refererer til ethvert merke tilknyttet Bitcoin Profit merkevare, inkludert selskapet bak og tilknyttede tredjeparter.
  • Konto - refererer til plattformen du får tilgang til etter at du registrerte deg Bitcoin Profitsitt offisielle nettsted eller gjennom dets tilknyttede selskaper.
  • Land - Viser til landene der Bitcoin Profit er autorisert til å operere. Se om oss-siden for mer informasjon.
  • Handelsrobot - Henviser til plattformen som automatisk kobler deg til en tredjeparts megler etter registrering.
  • Personvernregler - Henviser til reglene som styrer hvordan Bitcoin Profit bruker kontaktinformasjonen presentert ved registrering.

Bekreftelse

Ved å registrere deg med Bitcoin Profit, bekrefter du at du har lest og anerkjent vilkårene. Du bekrefter også å ta fullt ansvar for dine handlinger og ikke å holde Bitcoin Profit eller tilknyttede selskaper er ansvarlige for ethvert handelsresultat.

Videre erkjenner du at du er klar over at kryptohandel innebærer betydelig risiko. Ved å registrere deg bekrefter du å akseptere risikoen forbundet med roboten. Du bekrefter også at du er 18+ og er i stand til å ta velinformerte avgjørelser.

Videre er du komfortabel med vår personvernpolicy som tilsier at vi kan dele informasjonen din med tredjepartsmeglere, og vi kan bruke kontaktinformasjonen din til å sende salgsfremmende materiale. Mer informasjon finner du på siden for personvernregler.

Brukerkontoer

Du er fullt ansvarlig for dine handlinger på nettstedet vårt. Som nevnt ovenfor, registrerer du en handelskonto hos oss at du har lest og godtatt vilkårene våre.

Forsikre deg om at du lager et sterkt passord for å beskytte kontoen din mot inntrengere. Vi kan ikke holdes ansvarlige for uforsiktighet. Riktig passordbeskyttelsestiltak tilsier at du oppretter et passord med minst 12 tegn, inkludert små og store bokstaver, tall og symboler.

Intellektuell eiendom

Bitcoin Profit beholder alle rettighetene angående sine plattformer. Vi kan når som helst endre utformingen av plattformen eller nettadressene våre.

Din Bitcoin Profit kontoen er en del av vår immaterielle eiendom, og vi har rett til å lukke den når som helst hvis det er i strid med våre vilkår og betingelser. Vi kan derfor suspendere eller avslutte kontoen din når som helst og uten varsel eller ansvar.

"As Is" og "As Available" klausul

Våre tjenester leveres som de er. Vi tilbyr ingen garanti for noen form for feil eller mangler. Ved å registrere deg bekrefter du at du har lest, identifisert feilene hvis noen, og godtatt dem som de er.

Husk at vi ikke tilbyr økonomisk rådgivning, og informasjonen på denne siden er kun ment som illustrasjon. Ikke registrer deg hvis du ikke godtar å motta tjenestene våre slik de er.

Endringer av vilkår og betingelser

Vi har rett til å endre eller endre vilkårene våre når som helst. Du vil motta en e-post som oppdaterer deg om endringene.