EXKLUSIVA ERBJUDANDEN FÖR DIG FÖR IDAG. REGISTRERA DIG FÖR DITT GRATIS KONTO
profile-pic
Nikole C.
nygjord
$ 350

Bitcoin Profit Regler och villkor

Läs våra villkor innan du registrerar ett konto på den här sidan. Observera att genom att registrera dig bekräftar du att du stöder våra villkor.

Definitioner av termer

  • Villkoren som förklaras nedan har använts i våra villkor. Läs definitionerna nedan för att förstå deras sammanhang.
  • Affiliate - Detta avser alla varumärken som är associerade med Bitcoin Profit varumärket, inklusive företaget bakom det och länkade tredje parter.
  • Konto - Avser plattformen du har tillgång till efter att du registrerat dig Bitcoin Profitofficiella webbplats eller via dess dotterbolag.
  • Land - Avser de länder där Bitcoin Profit har tillstånd att driva. Se sidan Om oss för mer information.
  • Handelsrobot - Avser plattformen som automatiskt länkar dig till en tredjepartsmäklare efter registrering.
  • Sekretesspolicy - Avser regler som styr hur Bitcoin Profit använder kontaktinformationen som presenteras vid registreringen.

Bekräftelse

Genom att registrera dig med Bitcoin Profit, bekräftar du att du har läst och godkänt dess allmänna villkor. Du bekräftar också att ta fullt ansvar för dina handlingar och inte hålla Bitcoin Profit eller dess dotterbolag ansvariga för eventuella handelsresultat.

Dessutom erkänner du att du är medveten om att kryptohandel innebär en betydande risk. Genom att registrera dig bekräftar du att du accepterar riskerna med roboten. Du bekräftar också att du är 18+ och kan fatta välinformerade beslut.

Dessutom är du bekväm med vår integritetspolicy som dikterar att vi kan dela din information med tredjepartsmäklare, och vi kan använda dina kontaktuppgifter för att skicka marknadsföringsmaterial. Mer information finns på sidan Sekretesspolicy.

användarkonton

Du är fullt ansvarig för dina handlingar på vår webbplats. Som nämnts ovan anger du ett handelskonto hos oss att du har läst och godkänt våra villkor.

Se till att du skapar ett starkt lösenord för att skydda ditt konto från inkräktare. Vi kan inte hållas ansvariga för din slarv. Korrekta lösenordsskyddsåtgärder dikterar att du skapar ett lösenord med minst 12 tecken, inklusive små och stora bokstäver, siffror och symboler.

Immaterialrätt

Bitcoin Profit behåller alla rättigheter avseende sina plattformar. Vi kan när som helst ändra designen på vår plattform eller webbadresser.

Din Bitcoin Profit kontot är en del av vår immateriella egendom, och vi har rätt att stänga det när som helst om det strider mot våra villkor. Vi kan därför stänga av eller avsluta ditt konto när som helst och utan varsel eller ansvar.

"Så som det är" och "Som tillgängligt"

Våra tjänster tillhandahålls som de är. Vi erbjuder ingen garanti för någon form av fel eller defekter. Genom att registrera dig bekräftar du att du har läst, identifierat eventuella fel och accepterat dem som de är.

Kom ihåg att vi inte erbjuder ekonomisk rådgivning och informationen på den här sidan är endast avsedd för illustrationer. Registrera dig inte om du inte accepterar att ta emot våra tjänster som de är.

Ändringar av villkor

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller ändra våra villkor. Du kommer att få ett e-postmeddelande som uppdaterar dig om ändringarna.